Пилотът на Ferrari Chalange - Никлас Нилсен, разкри пред датския вестник

...
Пилотът на Ferrari Chalange - Никлас Нилсен, разкри пред датския вестник
Коментари Харесай

Ексклузивно! Пилот повдигна завесата на фамилия Шумахер и разкри нещо... странно!

Пилотът на Ferrari Chalange - Никлас Нилсен, разкри пред датския вестник " BT " какво си е приказвал с Шумахер. Но не с Михаел, а със сина му Мик. Най-великият водач в историята на Формула 1 претърпя случай със ски и към този момент съвсем 5 години е подложен на лекуване, а положението му е тайнственост. 

Нилсен описа за възприятията на Мик. Странното е, че синът на Михаел признава, че не тъгувал толкоз доста, само че изпитвал големи компликации, написа Блиц.

" Той не споделя, че е печален. Просто от време на време споделя, че му е мъчно. Познавам го доста добре - спокоен и спокоен човек, който е добър и открит с всички. 

Състоянието на Михаел Шумахер е затворена тематика. Никой не приказва за това. Карам картинг с Ралф Шумахер и неговия екип и никой не приказва за това. Може би Михаел се възвръща и ще се появи едвам когато е изцяло възобновен. Но е мъчно да се каже ", описа Нилсен.

Седемкратният международен първенец удари главата си при рухване по време на почивка във френските Алпи. Първоначално той бе в кома, мина през две животоспасяващи интервенции, а от този момент насам единствените публични информации са, че се е събудил и е под непрекъснато лекарско наблюдаване в Швейцария.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР